3ο συνέδριο

Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος

“Νέες Τεχνολογίες και (Αντ)Ασφάλιση - Η επόμενη ημέρα”


3/11/2023

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις

Σχετικά με την Συμμετοχή/ Εγγραφές

Πως μπορώ να κάνω εγγραφή στο Συνέδριο;

Πατώντας το σχετικό σύνδεσμο και ακολουθώντας τις οδηγίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Πως μπορώ να πληρώσω το κόστος εγγραφής; 

Μέσω την online φόρμας εγγραφής με της χρεωστική/ πιστωτική σας ανάλογα με κόστος που αντιστοιχεί στην σχετική περίοδο εγγραφής.

Μετά τις 20/10/2023, εγγραφές θα γίνονται δεκτές στην γραμματεία που θα λειτουργεί καθόλη την διάρκεια του Συνεδρίου (3 Νοεμβρίου 2023, από τις 08.30- 16.00).

** Κατά την διάρκεια του συνεδρίου η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Μπορώ να εγγραφώ με το ειδικό χαμηλότερο κόστος της προεγγραφής και να πληρώσω αργότερα την συμμετοχή μου;

Για να επωφεληθείτε από το χαμηλότερο κόστος της περιόδου Προ/εγγραφής (early ή late), η εγγραφή και η εξόφληση του κόστους πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν τη λήξη της προθεσμίας της.

Μπορώ να εγγραφώ στο Συνέδριο χωρίς να πληρώσω; 

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να έχει τακτοποιηθεί οικονομικά. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο mail του Συνεδρίου actuaries2023@convin.gr στην περίπτωση που δεν εφικτή η πληρωμή του κόστους συμμετοχής με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα, προκειμένου να σας δοθούν εναλλακτικές διευκόλυνσης (τραπεζική κατάθεση). Και σε αυτή την περίπτωση βεβαίως ισχυεί το κόστος που θα αναλογεί στην αντίστοιχη περίοδο εγγραφής.

Τι περιέχει η εγγραφή μου;

Λεπτομέρειες των παροχών θα βρείτε στην σχετική ενότητα της ιστοσελίδας Συμμετοχή/Εγγραφές., ωστόσο δεδομένη θεωρείται η πρόσβαση στους χώρους εργασιών του συνεδρίου και σε όλο το υλικό που θα διανεμηθεί.

Θα λάβω μήνυμα επιβεβαίωσης αφού έχω ολοκληρώσει την διαδικασία εγγραφής ?

Ναι. Ένα λεπτομερές μήνυμα επιβεβαίωσης και η σχετική απόδειξη/παραστατικό (αν η πληρωμή έχει ολοκληρωθεί) θα σας σταλεί μέσω email με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας. Αν δεν λάβετε σχετική επιβεβαίωση εντός 15 λεπτών απο την επιτυχημένη υποβολή της on line φόρμας εγγραφής, παρακαλείστε για ένα σχετικό έλεγχο της "ανεπιθύμητης" αλληλογραφίας σας.

Μπορώ να λάβω τιμολόγιο αντί απόδειξης?

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον επιλέξετε στο σχετικό πεδίο «θέλω τιμολόγιο» κατά την διαδικασία της on line εγγραφής σας. Με την σχετική επιλογή, θα χρειαστεί βέβαια να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα φορολογικά στοιχεία (Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ κλπ).

Μπορώ να εγγραφώ κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου;

Ναι, με το αντίστοιχο κόστος περιόδου συμμετοχής (on site fee), μέσω της γραμματείας που θα λειτουργεί καθόλη την διάρκεια του Συνεδρίου.

Παρόλα αυτά συνιστάται η προεγγραφή, πρωτίστως για την εξασφάλιση του μειωμένου κόστους εγγραφής αλλά για την αποφυγή συνωστισμού στο χώρο της γραμματείας και την τήρηση των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας.

Μπορώ να αλλάξω το όνομα της εγγραφής μου;

Ναι λαμβάνοντας υπόψη τους όρους και τις προθεσμίες για την αλλαγή ονομάτων όπως περιγράφονται στην σχετική ενότητα του Συνεδρίου Όροι & Προϋποθέσεις.

Μπορώ να ακυρώσω την εγγραφή μου για το Συνέδριο;

Ναι λαμβάνοντας υπόψη τους όρους και τις προθεσμίες για την περίπτωση ακύρωσης όπως περιγράφονται στην σχετική ενότητα του Συνεδρίου Όροι & Προϋποθέσεις.


Σχετικά με το Συνεδριακό Κέντρο

Που ακριβώς γίνεται το Συνέδριο;

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στον εμβληματικό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στην Αίθουσα Banquet (Επίπεδο -2)
Η είσοδος πραγματοποιείτε από την νέα είσοδο  του Μεγάρου (δίπλα από την κεντρική πύλη), επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Πως θα φτάσω στο χώρο του Συνεδρίου;

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, στη διασταύρωση με την οδό Κόκκαλη, απέναντι από την πρεσβεία των ΗΠΑ και σε απόσταση λίγων βημάτων (κάτω των 2’ με τα πόδια) από την Στάση του Μετρό «Μέγαρο Μουσικής». 

Το Μετρό είναι ένας πολύ πρόσφορος τρόπος να φτάσετε στο χώρο του Συνεδρίου, ενώ μπορείτε να έρθετε και με το αυτοκίνητό σας, σταθμεύοντας στον νέο τριώροφο χώρο στάθμευσης του Μεγάρου. 

Για τη μέρα του Συνεδρίου θα υπάρξει ειδική χρέωση για τους συμμετέχοντες ΧΧ€ (αντί αντιτίμου άνα ώρα), απλά θα χρειαστεί να το δηλώσετε πριν την είσοδο σας στο πάρκινγκ στο σχετικό κουβούκλιο.

Συμβουλευτείτε τη Σελίδα για το Χώρο του Συνεδρίου με αναλυτικές πληροφορίες.

Θα υπάρχει δωρεάν internet στον Χώρο του Συνεδρίου;

Ναι, προσφέρεται δωρεάν internet καθόλη την διάρκεια του Συνεδρίου στους χώρους αυτού.


Εταιρεία Οργάνωσης Συνεδρίου: T: + 2106833600  E: info@convin.gr  W: www.convin.gr

Member of: