3ο συνέδριο

Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος

“Νέες Τεχνολογίες και (Αντ)Ασφάλιση - Η επόμενη ημέρα”


3/11/2023

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο  3ο Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος , με θέμα “Νέες Τεχνολογίες και (Αντ)Ασφάλιση - Η επόμενη ημέρα”, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023,  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Η πανδημία και οι εξελίξεις των τελευταίων ετών, δεν κατέστησαν εφικτή την πραγματοποίηση του Συνεδρίου μας και έχουν περάσει πλέον 5 χρόνια από το τελευταίο Συνέδριο της Ένωσής μας. 
Για αυτό το λόγο είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μας που θα έχουμε την δυνατότητα να βρεθούμε από κοντά με όλους εσάς σε αυτό το τόσο σημαντικό επιστημονικό γεγονός για τους εκπροσώπους της Αναλογιστικής Επιστήμης και της Ασφαλιστικής Αγοράς σε όλη την Ελλάδα.  

Σχεδιάζουμε ένα πλούσιο και πολύ ενδιαφέρον επιστημονικό Πρόγραμμα με εξειδικευμένα θέματα και παρουσίαση εργασιών υψηλού επιπέδου, με την παρουσία διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε!


Με εκτίμηση,

Μαριάννα Ανυφαντή

Πρόεδρος Δ.Σ ΕΑΕ και Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου 


Λίγα Λόγια για το Συνεδριο

Το 3ο Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος, αποτελεί το μεγαλύτερο για το χώρο του επιστημονικό γεγονός και στοχεύει στην προώθηση της Αναλογιστικής Επιστήμης και των εφαρμογών της στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Το φετινό του θέμα είναι “Νέες Τεχνολογίες και (Αντ)Ασφάλιση - Η επόμενη ημέρα” και στις εργασίες του έχουν κληθεί να λάβουν μέρος ως ομιλητές, επιστήμονες και επαγγελματίες με διεθνή αναγνώριση από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει διαλέξεις διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών, εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια (πάνελ συζήτησης) με εξειδικευμένα θέματα και ανακοινώσεις υψηλού επιπέδου.
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ


Σημαντικές Ημερομηνίες

Λήξη Α' Περιόδου Προεγγραφών Νέα ημερομηνία

8 Σεπτεμβρίου 2023

18 Σεπτεμβρίου 2023

Λήξη Β' Περιόδου
Προεγγραφών

26 Οκτωβρίου 2023

Για να επωφεληθείτε το μειωμένο κόστος, πραγματοποιήστε την έγγραφή σας έγκαιρα εδώ

DaysHoursMinutesSeconds

Φορέας Οργάνωσης

  Μητροπόλεως 5, 5ος όροφος, Τ.Κ. 105 57, Αθήνα 

  Τηλ.: +30 210 3222285 |   Κινητό: +30 698 000 7308   


Επικοινωνία/ Ενημέρωση Συνεδρίου:
www.actuaries2023congress.gractuaries2023@convin.gr
Αιγίδες 

© Copyright 2023 CONVIN S.A.

Εταιρεία Οργάνωσης Συνεδρίου: T: + 2106833600  E: info@convin.gr  W: www.convin.gr

Member of: